skip to main content

Области за кариерно развитие

Разгледайте различните длъжности, които движат Cargill.

Наука за животните

Ежедневно по целия свят решенията на Cargill за животинското хранене и фуражните добавки се основават на науката и изследванията и се съобразяват с уникалните нужди на производителите на фуражи, търговците и животновъдите. Заедно ние предоставяме по-добро хранене за един по-добър живот.

Подкрепяме животновъдите със задълбочено разбиране на животинското хранене и предоставяме фуражните решения, от които те се нуждаят. Нашите инструменти и опит в храненето за производителите на фуражи им дават възможност по-добре да постигнат производствените си цели и да се справят в променящия се пазар. Цялата ни гама от продукти за търговците с фуражи и опитът ни в маркетинга са 100 процента насочени към клиента.

През 2011 г. Cargill завърши сделката за придобиване на Provimi, глобален лидер в смеските и храненето. Днес нашият бизнес в животинското хранене има над 17 000 служители в над 250 предприятия в 37 страни и обслужва клиенти в повече от 100 страни по целия свят.

Независимо къде сте експерт – в продажбите, производството, стратегическия маркетинг или веригата на доставки, Вие можете да ни помогнете да надградим тези 88 години дълбоко техническо познание, като въвеждаме ефективни фермерски практики и намаляваме глобалното въздействие върху околната среда. Няма граници, когато става дума за размера и разнообразието на нашия бизнес с храненето на животни. Елате и се присъединете към нашия глобален опит в рецептурите и познаването на местните клиенти.

Като част от семейството ни Вие ще работите като доверен съветник, който може да подобри живота на нашите фермери и клиенти.

Искате ли да станете част от нашия успех и да помогнете в оформянето на утрешното хранене?

Кариери в администрацията и в обслужване на клиенти

Стабилните основи са изключително важни за успеха на всяка организация

В Cargill нашите хора са нашата основа и затова отдаваме голямо значение на служителите, както и на клиентите. Постоянно търсим внимателни и отдадени личности, които се гордеят с това, че помагат на членовете на екипа и на клиентите да постигат успехи.

Корпоративна стратегия и развитие

Стремите ли се да станете глобален ръководител и да направите нещата по-добри?

Програмата за корпоративна стратегия и развитие в рамките на Cargill е една от най-вълнуващите налични възможности за развитие на ръководни умения след завършване на образованието. Ще получите солидни знания по стратегия, а също така и по корпоративно развитие – от оценката на възможностите за навлизане на пазара до преговорите и оформянето на сделките. Ще имате възможността не само да съветвате, но и да помагате на бизнеса да започне да прилага препоръките Ви – независимо дали ръководите екип по интеграцията, или водите уъркшоп за

повишаване на печалбите в завода. Ще седите на масата и ще помагате на топ ръководителите на една от най-големите частни компании в света да решават своите най-трудни стратегически проблеми. Ще обмисляте как да управлявате рисковете и да задействате възможностите, произтичащи от най-големите глобални проблеми, пред които е изправен светът днес: от безопасността на храните, през ограничените ресурси и промените в климата до глобалните търговски потоци и новите технологии. Ще израснете като ръководител – честен, убедителен и смел ръководител – и ще оформите бъдещето на нашия бизнес.

Кариери в технически дейности и експлоатация

Какво означава да се изхрани днес светът? С всеки изминал ден е необходимо повече, но в Cargill сме готови за предизвикателството!

Какво означава да се изхрани днес светът? С всеки изминал ден е необходимо повече, но в Cargill сме готови за предизвикателството!

Нашите заводи трябва да са в крак с нуждите на нашите клиенти, които искат нови и по-добри продукти за пазара. Безопасността е наш ангажимент номер едно – както безопасността на нашите хора, така и на произвежданата храна – затова търсим постоянно начини за още по-добри резултати. Решени сме също така да намаляваме количеството потребявана енергия и да намаляваме емисиите по значителен и постоянен начин във всички наши дейности по целия свят.

Това означава, че нашите работни мощности постоянно се развиват и са място, където постоянно ще се развивате и ще учите. Инвестираме в нашите заводи и в нашите хора, за да могат те да отговарят на тези предизвикателства. Използваме техническите си познания и ръководни умения, но също така насърчаваме атмосфера на взаимна подкрепа, за да може всеки от екипа да се развива и да постигне пълния си потенциал, с което да допринесе в максимална степен за постигането на целите на Cargill.

Нашите заводи се нуждаят от хора, които правят интелигентен дизайн и които могат да вземат смели, но обмислени решения при управлението на проекти, хора с ангажимент и отдаденост, които да боравят и поддържат оборудването ежедневно, хора, които полагат усилия за изграждането в Cargill на култура, недопускаща наранявания.

Кариерни пътища в технически дейности и експлоатация в Cargill

  • Технически дейности: интелигентен дизайн означава интелигентни заводи. От чертожната дъска до старта на нова продуктова линия или енергоспестяващо оборудване има път, който сближава хората, за да дадат най-доброто от себе си в иновацията, доставена по рентабилен и навременен начин.
  • Технологично проектиране: нови продукти означава нови технологии. За да стане това реалност в широк мащаб на работа и да можем да доставим на клиента желания продукт, ние се сблъскваме с предизвикателства.
  • Регулиране на качеството за хранителна безопасност: всички наши дейности, всички наши технологии и процедури трябва да са настроени да отговарят на най-високите стандарти за боравене с храни и производство.
  • Поддръжка и надеждност: добре работещият завод е завод, който работи ефективно и рентабилно. Повечето от нашите преработвателни заводи трябва да работят (и го правят) 24 часа в денонощието 7 дни седмично. Това се дължи на обмислената и точна работа на нашите екипи по поддръжката и надеждността.
  • Управление на продукцията: независимо дали това е малък самостоятелен завод, или голямо интегрирано предприятие, нашите екипи, а не отделните служители са тези, които вършат работата.
  • Околна среда, здраве и безопасност: не става дума просто за правила и процедури. Вярваме, че изграждането на култура на постоянно внимание и загриженост за нашата околна среда, здравето и безопасността ще бъде от голямо значение за нашите хора и нашата планета.

Кариери в човешки ресурси

Хората са най-ценният ни ресурс

Целта ни е да създадем атмосфера на подкрепа, която насърчава мотивирани и ангажирани служители и предоставя ресурсите, за да им се помогне да достигнат пълния си потенциал. Наемането, мотивацията, развитието и запазването на подходящите хора е изключително важно за нашата способност да задълбочаваме връзките си с клиентите и да изпълняваме обещанията си пред обществото, на което служим.

Кариери в информационните технологии

Бъдете част от екипа, който преобразува начина, по който работи Cargill

Да се свържат нашите многобройни, разпръснати в над 60 страни предприятия е цял подвиг и нашите екипи от експерти по информационни технологии се справят с това предизвикателство. Присъединете се към нас и може да се окажете ангажирани в поддръжката на ключови за Cargill процеси, бизнес данни, информация, технологии, чрез които оформяме нашето бъдеще.

Юридически кариери

Присъединете се към глобална организация с високо ниво на почтеност и отчетност

Ако търсите динамична юридическа кариера в глобална организация с високо ниво на почтеност, отчетност и отговорност, вече сте намерили точното място. Нашият юридически екип управлява широк диапазон от глобални правни въпроси и си партнира с клиентите по стратегически важните бизнес решения. В Cargill ще работите в среда, която поддържа всички перспективи и е способна да балансира между интересите на кариерата и личния живот.

Кариери в научно-изследователска и развойна дейност

Повече от всякога ние се допитваме до нашите технически екипи, за да се заредим за бъдещия ни растеж

За да изпълним целите, свързани с растежа на Cargill, ние имаме нужда от разнообразни технически познания и квалификации – хора, които имат креативен подход към решаването на проблемите и които се борят за намиране на най-добрите решения.

Кариери в продажбите и маркетинга

Помагаме на клиентите да бъдат по-успешни чрез сътрудничество и иновации

Стотици продукти и услуги на Cargill задоволяват нуждите на нашите клиенти по целия свят. От общественото хранене до управлението на финансите и риска – нашите екипи по продажбите си сътрудничат с фермери, компании от хранителната промишленост, производители на енергия и финансови институции.

Доставяне

Станете част от екипа, поддържащ нашите отговорни усилия по снабдяването на глобално ниво

Нашите екипи по стратегическо снабдяване дават по-добра връзка, отчетност и взаимоотношения в различните търговски дейности на Cargill. Вие не само имате значима финансова стойност за организацията, но ще помогнете да се минимизира нашето въздействие върху околната среда чрез глобалните ни операции, за да помогнем да се запазят природните ресурси.

Верига на доставките и логистика

Потопете се в изкуството и науката на придвижване на товари през различни страни и континенти

Транспортирането на огромни количества суровини от континент на континент и от фермата до завода е както изкуство, така и наука. Нашите екипи от веригата на доставки, транспортирането и логистиката играят важна роля – помагат на Cargill и нашите бизнес партньори да увеличат рентабилността, да намалят разходите и да ограничат отпечатъка върху околната среда. Малко фирми по света са равни с нас, що се отнася до обема и широтата на материалите, които

транспортираме, броя на клиентите, които обслужваме, и значителния брой партньори, с които си сътрудничим. Присъединете се към екипа, на който Cargill разчита за експертна оценка, изпълнение и стойност в глобалното транспортиране на многобройните ни продукти и услуги.

Търговия/мърчандайзинг

Потопете се в диверсифицираните глобални търговски пазари

Днес нашите пазари са сложни и глобализирани, развиващите се пазари въвличат Запада в многополюсен свят на нови доставчици и клиенти от Китай до Африка.

В Cargill работим с широка гама стоки от целия свят: зърно и маслодайни семена, какао, месо, захар, биогорива, морски транспорт, енергия, газ и суров петрол. Нашата мрежа за таланти е дом на най-вещите и енергични мислители на пазара. Cargill е идеалният трамплин за изследване на света на търговията, мърчандайзинга, управлението на риска и анализите.

Нашата култура

Нашата култура насърчава на служителите да се дава възможност да вземат решения, да си сътрудничат в търговските кантори, да добиват практически опит и да гонят международни кариери. Търговията на Cargill е силно диверсифицирана, което ще рече достъп и присъствие на редица пазари, стоки и региони.

Вярваме, че нашите служители могат да научат много едни от други, което ще рече, че търговската среда в Cargill търпи постоянно развитие. Търсим и насърчаваме разнообразното мислене, смелостта и убедителността.

Кариерни пътища в търговията в Cargill

Търговците работят, като заемат длъжности в областта на физическите стоки, хартия или финансовите пазари. Те използват сложни инструменти за увеличаване на размера на печалбите и взаимодействат с брокери, клиенти и фючърсния пазар. Нашите търговци поемат високи рискове и постоянно демонстрират голяма почтеност и силни търговски умения.

  • Мърчандайзерите купуват и продават пари в брой и физически продукти, като предвиждат колебанията в цените и променливите стойности, като време, транспорт и психология на пазара. Те разработват и управляват връзки със снабдителите, купувачите и други клиенти. Те са силни в преговорите, изграждат здрави връзки и имат ясна представа за динамиката на местния и регионалния пазар.
  • Експертите по управлението на риска наблюдават пазара, измерват излагането на риск на съществуващите позиции и помагат да се определи рискът на пазара за компанията и нейните клиенти. Те работят в близко сътрудничество с търговците и могат да предвидят риска, като използват подробни и насочени анализи.
  • Експертите по анализ боравят с широка гама източници, което оптимизира търговските решения и помага да се предостави на търговците точна картина за нещата. Те са експерти в областта с уникалната способност да разбират, усвояват и предават сложна и противоречива информация.